Menü
Kategóriák

Gardena

Gardena
  • Élj felszabadultan- ez a két szó rámutat arra, hogy napjainkban mit nyújt egy modern Gardena öntözőrendszer.
  • Automata, beépített öntözőrendszer öntözi a kertjét gyakorlatilag teljesen önállóan.
  • A Gardena olyan komfortot visz a kertjébe, ami néhány éve még elképzelhetetlen volt: „Öntözés helyett pihenés”, így szól a mottónk!
  • Már számos megoldás létezik megengedhető áron. Fogadja meg tanácsainkat és hamarosan álomszerűen zöld lesz a kertje. Mindezt úgy, hogy még több szabadideje lesz élvezni is a szép kertet, mint azelőtt. 


A GARDENA® robotfűnyíró olyan, mintha teljes munkaidőben alkalmazna egy kertészt, de elhanyagolható fizetést adna neki. A GARDENA® robotfűnyíró az első teljesen robotizált fűnyíró, ami napról napra éjjel nappal képes a munkavégzésre. Nemcsak felhasználóbarát, de környezetbarát is, mivel elektromos árammal működik, és nem bocsájt ki a környezetére káros anyagokat. Az egyedülálló fűnyírási technikája azon alapszik, hogy a robotfűnyíró sokszor és folyamatosan nyírja a füvet az Ön által meghatározott területen belül, ahol véletlenszerűen járja az útját. Amikor eljön az akkumulátor feltöltésének ideje, a fűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomásához.
A GARDENA® robotfűnyírót arra tervezték, hogy a legegyszerűbb kertektől a bonyolult, változatos kertekig mindenhol lenyírja a füvet. Amikor egy akadály kerül az útjába, mint amilyen például egy fa vagy egy kőszikla, akkor egyszerűen és biztonságosan hátratolat és a fűnyírás folytatása előtt irányt változtat. Ez vonatkozik a kertjében levő állatokra is. A GARDENA® robotfűnyíró nem tesz kárt bennük.

 

GARDENA árlista itt letölthető!

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.